Somon prăjit cu năsturel, crutoane de mămăligă și capere
Dacă aveți în jur 30 minute pentru a petrece în bucătărie, somonul prăjit cu năsturel, crutoane de mămăligă și capere ar putea fi un extraordinar fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 42G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită Nasturel, făină, ulei de măsline și somon aproximativ 140g 5oz fiecare. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este minunat. Rețete similare includ Mămăligă Moale Cu Un Ou, Ardei Roșii Și Capere Prăjite, Somon Prăjit Cu Capere, și Pește prăjit cu sos de lămâie și capere.
Instrucțiuni
Tăiați mămăliga în cuburi de aproximativ 1,5 cm, aruncați făina și prăjiți-o în puțin ulei până se colorează ușor. Păstrați cald.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie antiaderentă și prăjiți porțiile de somon timp de 1 min pe fiecare parte până când sunt ușor aurii, apoi transferați într-o tavă antiaderentă și gătiți la cuptor timp de 8-10 minute. Testați peștele pentru a vedea dacă este gătit împingând un băț de cocktail în vârful acestuia. Dacă peștele oferă rezistență, atunci nu este complet gătit și va avea nevoie de gătit suplimentar. Când este gătit, scoateți din cuptor și puneți-l într-o parte.
Îmbrăcați năsturelul cu puțin ulei de măsline și câteva picături de suc de lămâie. Împrăștiați crutoanele de mămăligă și caperele peste fiecare file de somon și serviți cu năsturelul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.