Somonul prăjit cu lăstari de mazăre și năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $11.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 455 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, piper, lăstari de mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână, Somon ars cu muguri de mazare saut, și Somon ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.