Somon Prăjit Cu Glazură De Muștar Dulce-N-Fierbinte - Robin Miller

Somon Prăjit Cu Glazură De Muștar Dulce-N-Fierbinte - Robin Miller
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somon prăjit cu glazură de muștar dulce-n-fierbinte - Robin Miller ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 355 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de somon, miere, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui Voodoo cu ceapă dulce și acră-Robin Miller, Ignamele confiate ușoare și sănătoase ale lui Robin Miller, și Somon cu glazură de miere și muștar.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista