Somon prăjit cu arin cu mărar și afine

Somon prăjit cu arin cu mărar și afine
Somonul prăjit cu arin cu mărar și afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 614 calorii, 46G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, dillweed, roz și boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somon cu scândură de arin într-o marinată în stil asiatic, Somon prăjit cu Kale, Tahini și afine, și Cezar prăjit și somon de mărar.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente. Preîncălziți scândura de arin * în cuptorul 400.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe scândură; acoperiți cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SomonSomon
3
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
* Vă recomandăm o scândură de arin reutilizabilă cu un jgheab tăiat în centru pentru a ține sucuri. (Vezi pagina 231 pentru o sursă.) Dacă utilizați o scândură de arin de unică folosință, așezați-o într-o tigaie superficială pentru a colecta picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista