Somon prăjit cu ardei iute cu Salsa de ardei dulce

Somon prăjit cu ardei iute cu Salsa de ardei dulce
Somonul cu ardei iute cu Salsa de ardei dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 288 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ardei gras, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Somon Chili dulce thailandez și Quesadillas de ardei roșu prăjit, Somon Chili Prăjit, și Carne de porc arsă cu chili cu Salsa de ananas.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 13 ingrediente într-un castron; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute, amestecând ocazional.
3
Combinați pudra de chili, 1/4 linguriță sare și piper negru; frecați uniform peste fileurile de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fileuri; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista