Somon prăjit cu ananas-Jalapeno

Somon prăjit cu ananas-Jalapeno
Pan-ars somon cu ananas-Jalapeno savura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 297 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de ardei gras, pudră de chili, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei, Hawaiian-Inspirat Ananas Jalapeno Teriyaki Savura, și Jalapeno Blinele De Porumb Cu Ardei Dulce Ananas Savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, praf de chili și piper negru, amestecând bine; presărați uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
PeștePește
SareSare
4
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în sus; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu amestec de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista