Somon Poșat Cu Castraveți, Creson Și Sos De Capere

Somon Poșat Cu Castraveți, Creson Și Sos De Capere
Somonul poșat cu castraveți, Creson și sos de Caper este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 43 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, aripioare și branhii de somon de 7 lbs, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 19 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon poșat cu castraveți, Creson și sos de capere, Sos de castraveți, Creson și Caper, și Somon poșat cu sos de plante cu lămâie-caper.

Instrucțiuni

1
Aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți imediat căldura la mediu-mic. Braconați somonul 10 minute pe inch de grosime sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în cel mai gros punct înregistrează 130 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2
Scoateți braconierul de pe foc; lăsați să se răcească până nu mai abur, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider somonul în bulion de curte peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 19 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista