Somonul fiert la rece cu gust de fenicul-piper este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 100 de calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, țelină, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Halibut fiert la rece cu salată de fenicul-măsline, Somon fiert la rece cu muștar provensal, și Somon fiert la rece cu salată de castraveți.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 8 Ingrediente, amestecând bine. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2
Pentru a pregăti somonul, combinați 1 cană de ceapă și următoarele 5 ingrediente (ceapa prin frunza de dafin) într-un cuptor olandez; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 20 de minute. Se strecoară lichidul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Întoarceți lichidul în tigaie; aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați somon; acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
6
Scoateți somonul din tigaie; se răcește. Aruncați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți gust peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.