Somon pocat cu varză Sotată

Somon pocat cu varză Sotată
Somonul fiert cu varză Sotată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 313 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână unt, somon pocat simplu cald de 6 uncii, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ou Pocat Cu Spanac Sotat Pentru Doi, Verdeață de sfeclă sotată cu ouă Pocate, și Pâine prăjită cu roșii saut, spanac și ou Pocat pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista