Somon pocat cu unt de busuioc și Succotash

Somon pocat cu unt de busuioc și Succotash
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Poșat cu unt de busuioc și Succotash. Această rețetă servește 4 și costă 5,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 653 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, fasole de coajă, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Somon poșat cu Salsa de roșii-busuioc, Somon Braconat Cu Unt Cu Gust Cald De Roșii, și Somon fiert cu porumb și sos de unt de vin alb.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și umpleți un castron mare la jumătate cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea în apa clocotită și blanch timp de 2 până la 3 minute, apoi scurgeți, transferați în apa cu gheață pentru a opri gătitul și setați culoarea, scurgeți din nou și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
3
Încălziți o tigaie largă, adâncă, cu fundul greu, saut saut la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 2 linguri de unt înmuiat și, când s-a topit, dar nu s-a rumenit, adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie si translucid, dar nu se rumeneste, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
5
Adăugați porumbul și fasolea albită și amestecați pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
PorumbPorumb
6
Se toarnă stocul și se ridică focul la mare. Continuați să gătiți până când lichidul s-a redus aproape complet, dar rămâne suficient pentru a acoperi ușor legumele, aproximativ 5 minute în total. Aveți grijă să nu gătiți prea mult sosul, deoarece legumele se pot decolora. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte, acoperit, pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
SosSos
StocStoc
7
Frecați restul de 1 lingură de unt înmuiat peste fundul unei tigaie saut de 10 sau 12 inci cu fund adânc, cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați șalota peste fundul tigaiei și așezați fileurile de somon deasupra fără a le aglomera. Se toarnă ușor stocul și vinul peste și în jurul peștelui pentru a veni cu aproximativ două treimi pe laturile lor. Acoperiți bine durerea cu un capac sau folie de aluminiu, puneți la foc mediu-mare și aduceți lichidul la fierbere, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la mediu și gătiți peștele încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
StocStoc
PeștePește
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Scoateți capacul și folosiți o spatulă de pește sau o spatulă obișnuită pentru a îndepărta cu grijă fileurile din tigaia saut și transferați-le pe o farfurie mare sau platou. (Vor fi ușor gătite, dar vor continua să gătească prin căldură reportată.) Acoperiți ușor cu folie. (Dacă ați folosit folie pentru a acoperi tigaia, o puteți folosi pentru a acoperi peștele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Scurgeți și aruncați tot 1/3 cană din lichidul de braconaj din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați sucul de lămâie și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
12
Se pune la foc mare, se fierbe și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute. Se amestecă crema, se aduce înapoi la fierbere și se continuă fierberea timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și amestecați untul rece, câteva bucăți pe rând, încorporând fiecare adăugare în întregime înainte de a adăuga mai multe. Condimentează după gust cu sare și piper și păstrează la cald. Se amestecă busuiocul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
BusuiocBusuioc
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Pentru a servi, scurgeți succotashul într-o strecurătoare și împărțiți-l uniform între 4 farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
14
Așezați somonul deasupra și lingurați generos peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SosSos
15
Serviți imediat.
16
Extras din Chanterelle: povestea și rețetele unui Restaurant clasic
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
17
Nicio parte a acestei publicații nu poate fi reprodusă fără permisiunea scrisă a Taunton

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista