Somon Pan-tocit cu Năsturel pur

Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Somonul Pan-ars cu Năsturel pur Oquste ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 300 calorii. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, sare, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Somon prăjit în tigaie cu salată de lămâie de sparanghel, reducere de vin roșu și piure de năsturel, Somon tăiat în tigaie cu lăstari de mazăre și năsturel, și Somon ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați cartofi și gătiți 15 minute.
Adăugați Nasturel și gătiți încă 10 minute.
Așezați amestecul de năsturel-cartof, untul și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează; puneți deoparte și păstrați la cald.
Încălziți 2 linguri de apă într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
Adăugați ardei grași; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă amestecul de ardei gras într-un castron; se lasă deoparte și se menține cald.
Presărați restul de 1/4 linguriță de sare peste pește; deoparte. Înveliți tigaia cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați pește și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Lingură 1/3 cană amestec de năsturel piure pe fiecare din cele 6 farfurii; aranjați 1 file pe fiecare farfurie și acoperiți fiecare cu 2 linguri amestec de ardei gras.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.