Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somon Miso la grătar și vinete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 904 calorii, 47G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,93 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, arpagic, sake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Vinete la grătar cu sos Miso, Miso Glazurate Vinete Japoneze La Grătar, și Salată de vinete la grătar cu usturoi-vinetă miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți sake și mirin la fierbere și fierbeți 30 de secunde. Se reduce focul la mediu și se adaugă miso, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Miso
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați zahărul și ghimbirul și bateți până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se toarnă jumătate din amestecul miso într-un castron mare și cealaltă jumătate într-un vas mediu de copt și se lasă să se răcească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
4
Feliați vinetele pe diagonală în 1/4-in.- ovale groase și se adaugă la amestecul miso în castron, întorcându-se la strat. Cuibărește fileurile de somon, cu pielea în sus, în amestec miso în vasul de copt pentru a acoperi toată carnea, dar nu și pielea. Acoperiți atât vasul, cât și vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Vinete
Miso
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
Bol
5
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură indirectă. Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul. Când temperatura din interiorul grătarului ajunge la 400, ridicați capacul și opriți unul dintre arzătoare, creând zona de căldură indirectă. Dacă folosiți un grătar cu cărbune, aprindeți 50 până la 60 de brichete și lăsați să ardă până când sunt acoperite cu cenușă, 20 până la 30 de minute. Mutați-le într-o parte, lăsând o zonă degajată pentru gătit indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se agită marinada de pe vinete. Ungeți o foaie neperforată de folie rezistentă cu ulei de canola și aranjați vinetele pe ea în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Vinete
Marinada
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Stropiți cu 1/3 cană de ulei și grătiți pe o zonă de căldură indirectă, 15 până la 20 de minute sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Îndoiți două 12-cu 18-in. bucăți de folie de aluminiu grele în jumătate lățime pentru a forma dreptunghiuri. Folosind vârful unui cuțit mic, faceți găuri în dreptunghiuri de aproximativ 2 in. depărtați și Lărgiți fiecare gaură la dimensiunea unui ban. Ungeți folia cu ulei; setați la foc direct timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuțit
9
Cu prosoape de hârtie, ștergeți marinada de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Periați piei de somon cu ulei și puneți 2 fileuri, cu pielea în jos, pe fiecare dreptunghi de folie. Acoperiți grătarul (dacă folosiți cărbune, deschideți orificiile de aerisire pe capac) și gătiți peștele până când pielea devine maro deschis și foarte sfârâit, 5 până la 6 minute. Folosind clești, glisați folia la căldură indirectă, acoperiți și gătiți până la 1/4 in. este gătit, 3 până la 8 minute. Glisați peștele înapoi la foc direct, acoperiți și gătiți până când peștele este gătit (tăiat pentru a testa) și pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 3 minute. În timp ce somonul se termină la foc direct, reîncălziți vinetele la foc indirect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Somon
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Clește
Folie De Aluminiu
11
Transferați folia cu somon pe o foaie de copt fără margini și, glisând o spatulă de tort offset sau altă spatulă subțire între pielea de somon și folie, eliberați foarte ușor peștele din folie. Condimentează fiecare file cu câteva picături de suc de lămâie.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.