Somon Leeky într-un colet

Somon Leeky într-un colet
Somonul Leeky într-un colet este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 290 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți somon, tarhon, CR aproxormme fra aprox.Che, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Colet de patiserie cu orez cu somon și lămâie, Colet-somon pocat cu maioneză herby, și Supă De Pui Leeky.

Instrucțiuni

1
Condimentează fileurile de somon peste tot. Feliați prazul foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Tăiați două foi pătrate de 40 cm de hârtie rezistentă la grăsime și puneți un file în mijlocul fiecărei foi.
3
Completați fiecare file cu praz și mazăre și 2 linguri de crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Se presară tarhon și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
5
Alcătuiți coletele cu hârtia și așezați-le pe o farfurie sau o tavă rezistentă la cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la putere maximă timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Puneți conținutul coletelor pe două farfurii și acoperiți fiecare porție cu o lingură de crme frache.
7
Se servește cu cartofi noi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate74
Revista