Somon la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide

Somonul la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 406 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.59 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți sare, gust de stafide de roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Somon la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide, Scândură-somon la grătar cu gust de struguri, și Somon la grătar cu gust de porumb, roșii și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fileurile de somon uniform cu sare și piper; deoparte.
Tăiați orice tulpină proeminentă din frunzele de struguri.
Așezați 2 sau 3 frunze de struguri suprapuse pe suprafața de lucru.
Așezați un file de somon, cu pielea în jos, în centrul frunzelor. Îndoiți frunzele de struguri în sus și peste somon, bătând ușor pentru a sigila cât mai mult posibil.
Periați frunzele cu ulei de măsline pentru a ajuta la etanșarea marginilor. Repetați cu somonul rămas și frunzele de struguri.
Pachete de grătar, acoperite cu capac de grătar ,la foc mediu (300 până la 35
5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. (Frunzele de struguri vor fi ușor carbonizate.)
Serviți imediat cu gust de roșii-stafide.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Râul Rusesc Chardonnay]()
La Crema Râul Rusesc Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipică denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-var și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.