Somon la grătar în apă de roșii
Somonul la grătar în apă de roșii este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica dezosată, roșii, mazăre petite, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pește cu apă de roșii de castraveți curry și salată de plante de roșii, Tigaie somon la grătar cu Salsa de roșii, și Salată De Roșii, Pepene Galben Și Busuioc Cu Apă De Roșii.
Instrucțiuni
Într-un blender, lucrând în loturi, dacă este necesar, rotiți roșiile cu 1/2 linguriță de sare până se omogenizează.
Se toarnă într-o strecurătoare căptușită cu două straturi de pânză de brânză (patru dacă este țesută slab) și se pune peste un castron mare. Închideți recipientele imbricate în folie de plastic și răciți, fără a amesteca, cel puțin 12 ore și până la 2 zile pentru a se scurge. Adunați marginile pânzei și răsuciți ușor pentru a stoarce orice lichid limpede rămas, oprindu-se când se eliberează orice roșu.
Se toarnă apă limpede de roșii într-o măsură de sticlă; ai nevoie de 3 până la 3 1/2 căni. Salvați roșu pur pentru alte utilizări, cum ar fi sosul de paste.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați ceapa perlată și gătiți până când abia se înmoaie când este străpunsă, aproximativ 3 minute. Ridicați cu o strecurătoare sau o lingură cu fante și clătiți sub apă curentă rece până când este suficient de rece pentru a fi manevrat. Tăiați capătul rădăcinii din fiecare ceapă și stoarceți din coajă.
Adăugați mazărea în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 2 până la 3 minute (Vezi notele); scurgere.
Clătiți somonul și uscați-l.
Se presară peste tot cu sare și piper.
Așezați bucăți pe un grătar bine uns pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți, întorcându-vă o dată, până când abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 6 până la 8 minute în total.
Între timp, într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), încălziți apa de roșii până la abur, 2 1/2 până la 3 minute.
Puneți o bucată de somon în fiecare dintre cele patru boluri largi și puțin adânci.
Se toarnă apă de roșii în jurul peștelui și se distribuie ceapa, mazărea și roșiile cherry în apă.