Somon La Grătar Cu Vinetă De Plante

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul la grătar cu vinaigretă de plante ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 575 calorii, 46G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de somon, arpagic, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Legume la grătar cu vinetă de plante, Legume la grătar cu vinaigretă cu plante de lămâie, și Somon la grătar cu sos de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați somonul uniform cu 3/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Saut șalotă în 1 lingură. ulei fierbinte la foc mediu 5 minute sau până devine auriu.
Bateți împreună oțetul și muștarul într-un castron mic; amestecați uleiul rămas într-un flux lent și constant până când amestecul este îngroșat și amestecat. Se amestecă șalotele, rămânând 1/4 linguriță. sare, zahăr, ierburi și, dacă se dorește, piper roșu zdrobit.
Înveliți grătarul de gătit rece cu spray de gătit; așezați pe grătar la foc mare (400 până la 500).
Așezați somonul pe grătarul de gătit și grătiți 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.