Somonul la grătar cu unt Habanero-Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.54 pe portie. O porție conține 696 calorii, 29G de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, fripturi de somon, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 41 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon la grătar cu unt Habanero-Lime, Somon la grătar cu ardei iute și unt de lime, și Fripturi de somon la grătar cu unt de Lime.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați împreună ulei vegetal, suc de portocale, 3 linguri suc de lămâie, tequila, 1 lingură coajă de tei, 1 lingură piper habanero și usturoi. Rezervați o cantitate mică pentru a o folosi ca sos de ungere și turnați restul într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Tequila
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați somonul în vasul puțin adânc și întoarceți-l la strat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 până la 4 ore, rotind frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Într-un castron mic, amestecați untul înmuiat, sarea de usturoi, 1 lingură de suc de lămâie, 2 lingurițe de piper habanero și 2 lingurițe de coajă de tei. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Grătar ușor cu ulei și puneți somonul pe grătar. Gatiti somonul timp de 5 pana la 8 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele poate fi usor fulgi cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se transferă într-un vas de servit, se acoperă cu unt habanero și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.