Somon la grătar cu unt Habanero-Lime

Somon la grătar cu unt Habanero-Lime
Somonul la grătar cu unt Habanero-Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.54 pe portie. O porție conține 696 calorii, 29G de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, fripturi de somon, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 41 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon la grătar cu unt Habanero-Lime, Somon la grătar cu ardei iute și unt de lime, și Fripturi de somon la grătar cu unt de Lime.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați împreună ulei vegetal, suc de portocale, 3 linguri suc de lămâie, tequila, 1 lingură coajă de tei, 1 lingură piper habanero și usturoi. Rezervați o cantitate mică pentru a o folosi ca sos de ungere și turnați restul într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
TequilaTequila
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați somonul în vasul puțin adânc și întoarceți-l la strat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 până la 4 ore, rotind frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Într-un castron mic, amestecați untul înmuiat, sarea de usturoi, 1 lingură de suc de lămâie, 2 lingurițe de piper habanero și 2 lingurițe de coajă de tei. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Grătar ușor cu ulei și puneți somonul pe grătar. Gatiti somonul timp de 5 pana la 8 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele poate fi usor fulgi cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se transferă într-un vas de servit, se acoperă cu unt habanero și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 41 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista