Somon la grătar cu unt de roșii uscat la soare (California)
Somonul la grătar cu unt de roșii uscat la soare (California) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.49 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 561 calorii, 37g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați oregano, piper, roșii uscate la soare și ierburi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați ambele părți ale somonului cu sarea, piperul și oregano uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Uscat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(fie Fie Obișnuit)
2
Stropiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Grătați timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte până când este gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
4
Pentru unt: în vasul unui robot de bucătărie, combinați untul, roșiile uscate la soare, oregano uscat, sare și piper. Amestecați până când roșiile uscate la soare sunt tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Oregano Uscat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se pune într-un bol și se dă la frigider până este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți somonul cu o păpușă de unt de roșii uscate la soare deasupra.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.