Somon la grătar cu sos de unt de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu sos de unt de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți mărar, suc de lămâie, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Somon la grătar cu ierburi și unt compus din lămâie Meyer, File de somon la grătar cu sos de lămâie-unt-usturoi, și Somon cu unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță mică, combinați șalotele, vinul și 3 linguri de suc de lămâie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; gătiți 5 până la 7 minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 2 până la 3 linguri, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul rece 1 lingură la un moment dat până când fiecare este bine amestecat. Se amestecă mărar, arpagic și 1/8 linguriță de piper. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Într-un castron mic, combinați uleiul și 1 lingură de suc de lămâie; se amestecă bine.
Periați fileurile de somon.
Se presară sare și 1/4 linguriță piper.
Când grătarul este încălzit, așezați somonul, cu pielea în sus, pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 8-10 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu furculita, intorcand o data si periand ocazional cu orice amestec de ulei ramas. Dacă este necesar, reîncălziți sosul de unt la foc foarte mic, amestecând continuu.
Serviți somonul cu sos de unt.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.