Somon la grătar cu Salsa Tomatillo-Avocado

Rețeta somon la grătar cu Salsan Tomatillo-Avocado este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline, oțet balsamic, cuișoare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Friptură la grătar cu Avocado-salsan tomatillo și tortilla, și Cotlet de porc la grătar cu Salsa de Tomatillo, porumb și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați cojile de tomatillo. Clătiți și uscați tomatillos.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, gătiți tomatillos și usturoiul până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute, întorcându-se des.
Scoateți din tigaie pentru a se răci.
Se curăță usturoiul și se pasează într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare.
Se amestecă cu ulei și oțet.
Clătiți peștele și uscați-l. Înveliți părțile fără piele de somon cu amestec de usturoi.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute.
Pentru căldură minimă, îndepărtați semințele și venele din ardei iute. Tăiați gros ardei iute.
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați ardei iute, tomatillos, 1/4 cană de coriandru și suc de lămâie. Se învârte până se curăță.
Cojiți, gropiți și tăiați grosolan avocado.
Adăugați jumătate de avocado la amestecul de tomatillo și rotiți doar pentru a amesteca ușor.
Se toarnă într-un castron și se amestecă ceapa, avocado tăiat cubulețe și sare după gust.
Așezați peștele pe un grătar uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti somonul, rotind o data, pana cand este opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 6 pana la 8 minute.
Transferați peștele în farfurii, garnisiți cu coriandru rămas și acoperiți cu salsa tomatillo-avocado.
Se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.