Somon la grătar cu Salsa Tomatillo-Avocado

Somon la grătar cu Salsa Tomatillo-Avocado
Rețeta somon la grătar cu Salsan Tomatillo-Avocado este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline, oțet balsamic, cuișoare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Friptură la grătar cu Avocado-salsan tomatillo și tortilla, și Cotlet de porc la grătar cu Salsa de Tomatillo, porumb și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați cojile de tomatillo. Clătiți și uscați tomatillos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
2
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, gătiți tomatillos și usturoiul până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți din tigaie pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se curăță usturoiul și se pasează într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se amestecă cu ulei și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Clătiți peștele și uscați-l. Înveliți părțile fără piele de somon cu amestec de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Lăsați să stea aproximativ 5 minute.
8
Pentru căldură minimă, îndepărtați semințele și venele din ardei iute. Tăiați gros ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați ardei iute, tomatillos, 1/4 cană de coriandru și suc de lămâie. Se învârte până se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Cojiți, gropiți și tăiați grosolan avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
11
Adăugați jumătate de avocado la amestecul de tomatillo și rotiți doar pentru a amesteca ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
12
Se toarnă într-un castron și se amestecă ceapa, avocado tăiat cubulețe și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Așezați peștele pe un grătar uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti somonul, rotind o data, pana cand este opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Transferați peștele în farfurii, garnisiți cu coriandru rămas și acoperiți cu salsa tomatillo-avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
15
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista