Rețeta somon la grătar cu Salsan de roșii-măsline este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $4.4 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, busuioc, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi, Tigaie somon la grătar cu Salsa de roșii, și Somon la grătar cu Salsa de roșii afumate.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.