Somon La Grătar Cu Salsa De Citrice

Somon La Grătar Cu Salsa De Citrice
Somonul la grătar cu Salsa de citrice necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 620 calorii, 47G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $6.78 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca un fel principal scump. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. mergeți la magazin și ridicați fenicul, pătrunjelul cu frunze plate, portocala buricului și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon La Grătar Cu Salsa De Citrice Acidulată, Somon cu Salsa de citrice, și Somon cu Salsa de ghimbir-citrice.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista