Somon la grătar cu salată de cartofi și năsturel

Somon la grătar cu salată de cartofi și năsturel
Somonul la grătar cu salată de cartofi și năsturel este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 373 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zahăr brun ferm, așchii de lemn mesquite, oțet de orez condimentat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somon cu crustă de cartofi cu Rețetă de salată de năsturel, Somon Gingered cu porumb la grătar și salată de năsturel, și Latkes de cartofi cu Năsturel, somon afumat și salată de Avocado.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți aproximativ 2 litri de apă la fiert la foc mare; adăugați cartofi. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți și scufundați în apă rece. Când cartofii sunt răciți, scurgeți bine. Utilizați sau, dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Înmuiați ceapa aproximativ 15 minute în apă rece pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Scurgeți și amestecați ceapa cu oțet de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Tăiați cartofii în sferturi; se adaugă la ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Tăiați crengute fragede de năsturel din tulpini, apoi tocați mărunt suficient din tulpinile grosiere pentru a face 1/2 cană (aruncați extras sau salvați pentru alte utilizări).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
7
Se amestecă tulpinile tocate cu salata de cartofi. Movilă năsturel crengute pe un platou oval mare cu salată de cartofi alături; acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
8
Clătiți somonul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Așezați, cu pielea în jos, pe o bucată de folie grea.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Tăiați folia pentru a urma contururile peștilor, lăsând o margine de 1 inch. Crimp marginile de folie pentru a se potrivi împotriva marginea de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Amestecați sosul de soia cu zahărul brun și ungeți fileul de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
12
Pe un grătar cu cărbune. Movilă și aprinde 50 la 60 Brichete cărbune pe firegrate de un gratar cu capac. Când brichetele sunt văzute cu cenușă cenușie, aproximativ 20 de minute, banca 1/2 din cărbuni pe fiecare parte a focului.
13
Scurgeți așchii de lemn și presărați în mod egal pe movile de cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
14
Așezați grătarul la 4 până la 6 inci deasupra cărbunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
15
Pe un grătar cu gaz. Rotiți căldura gazului la mare.
16
Așezați așchii de lemn în cutia de fumat metalică a grătarului sau într-o tigaie mică cu folie superficială și așezați direct pe căldură într-un colț. Închideți capacul până când grătarul este fierbinte, aproximativ 10 minute. Reglați gazul pentru gătit indirect (fără centru de încălzire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Așezați peștele în centrul grătarului, nu peste cărbuni sau flacără. Acoperiți grătarul (orificiile deschise pentru cărbune) și gătiți până când peștele este abia opac în cea mai groasă parte (tăiat la test), 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
18
Transferați peștele într-un platou cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
19
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
20
Se servește fierbinte sau rece.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista