Somon la grătar cu salată de cartofi și năsturel
Somonul la grătar cu salată de cartofi și năsturel este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 373 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zahăr brun ferm, așchii de lemn mesquite, oțet de orez condimentat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somon cu crustă de cartofi cu Rețetă de salată de năsturel, Somon Gingered cu porumb la grătar și salată de năsturel, și Latkes de cartofi cu Năsturel, somon afumat și salată de Avocado.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți aproximativ 2 litri de apă la fiert la foc mare; adăugați cartofi. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți și scufundați în apă rece. Când cartofii sunt răciți, scurgeți bine. Utilizați sau, dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi.
Înmuiați ceapa aproximativ 15 minute în apă rece pentru a acoperi.
Scurgeți și amestecați ceapa cu oțet de orez.
Tăiați cartofii în sferturi; se adaugă la ceapă.
Tăiați crengute fragede de năsturel din tulpini, apoi tocați mărunt suficient din tulpinile grosiere pentru a face 1/2 cană (aruncați extras sau salvați pentru alte utilizări).
Se amestecă tulpinile tocate cu salata de cartofi. Movilă năsturel crengute pe un platou oval mare cu salată de cartofi alături; acoperiți și păstrați la rece.
Clătiți somonul și uscați-l.
Așezați, cu pielea în jos, pe o bucată de folie grea.
Tăiați folia pentru a urma contururile peștilor, lăsând o margine de 1 inch. Crimp marginile de folie pentru a se potrivi împotriva marginea de pește.
Amestecați sosul de soia cu zahărul brun și ungeți fileul de somon.
Pe un grătar cu cărbune. Movilă și aprinde 50 la 60 Brichete cărbune pe firegrate de un gratar cu capac. Când brichetele sunt văzute cu cenușă cenușie, aproximativ 20 de minute, banca 1/2 din cărbuni pe fiecare parte a focului.
Scurgeți așchii de lemn și presărați în mod egal pe movile de cărbuni.
Așezați grătarul la 4 până la 6 inci deasupra cărbunilor.
Pe un grătar cu gaz. Rotiți căldura gazului la mare.
Așezați așchii de lemn în cutia de fumat metalică a grătarului sau într-o tigaie mică cu folie superficială și așezați direct pe căldură într-un colț. Închideți capacul până când grătarul este fierbinte, aproximativ 10 minute. Reglați gazul pentru gătit indirect (fără centru de încălzire).
Așezați peștele în centrul grătarului, nu peste cărbuni sau flacără. Acoperiți grătarul (orificiile deschise pentru cărbune) și gătiți până când peștele este abia opac în cea mai groasă parte (tăiat la test), 15 până la 20 de minute.
Transferați peștele într-un platou cu salată.
Se servește fierbinte sau rece.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.