Somon la grătar cu nectarină și gust de ceapă roșie

Somon la grătar cu nectarină și gust de ceapă roșie
Somonul la grătar cu nectarină și gust de ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână garnitură: ardei jalape, nectarină și gust de ceapă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Somon la grătar cu nectarină-gust de ceapă, Somon la grătar cu ghimbir și ceapă verde, și Pește-spadă la grătar cu nectarină-Salsa de ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile de somon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
2
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
4
Serviți imediat cu nectarină și gust de ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
Ceapă RoșieCeapă Roșie
SavureazăSavurează
5
Adăugați piper jalapeno înjumătățit pe fiecare farfurie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista