Somon La Grătar Cu Miere Și Ghimbir

Somon La Grătar Cu Miere Și Ghimbir
Miere-ghimbir somon la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 332 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pudră de usturoi, suc de portocale, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Somon La Grătar Cu Ghimbir Cu Miere, Somon La Grătar Cu Ghimbir Cu Miere, și Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic cu închidere automată, combinați ghimbirul, usturoiul, sosul de soia, sucul de portocale, mierea și ceapa verde; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Puneți somonul în pungă și sigilați bine. Întoarceți punga ușor pentru a distribui marinada. Se dă la frigider timp de 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți somonul din marinată, scuturați excesul și aruncați marinada rămasă. Grătiți timp de 12 până la 15 minute pe inch de grosime sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista