Somon la grătar cu glazură de muștar Dilled

Somonul la grătar cu glazură de muștar Dilled ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 600 de calorii, 47G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de piper, mărar, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon La Grătar Cu Glazură De Muștar Dilled, Somon la grătar cu glazură de caise-muștar, și Somon la grătar cu glazură de muștar-melasă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie uscată, prăjiți semințele de muștar la foc moderat până se întunecă și încep să apară, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o farfurie. Într-un castron, bateți maioneza cu muștarul, mărarul, sucul de lămâie și zahărul brun. Se condimentează cu piper.
Aprindeți un grătar cu gaz. Periați ușor grătarul cu ulei. Treceți degetele peste fileul de somon, simțind oase; folosiți o pensetă robustă pentru a îndepărta orice găsiți.
Periați partea de piele a somonului cu uleiul de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Puneți fileul pe grătar, cu pielea în jos și întindeți glazura de muștar peste pește.
Se presară cu semințele de muștar prăjite. Închideți grătarul și gătiți la foc moderat până când glazura este aurie și peștele este aproape opac, aproximativ 25 de minute. Dacă pielea începe să se încarce, reduceți căldura la minim și mutați peștele într-o parte mai rece a grătarului.
Transferați somonul într-un platou și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.