Somon la grătar cu frecare de condimente Est-Vest și glazură de portocale-soia

Somon la grătar cu frecare de condimente Est-Vest și glazură de portocale-soia
Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 116 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, miere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi Est-Vest, Stir-Fry Est-Vest, și Ciuperci Fierte Est-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti amestecul de condimente, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pentru a pregăti glazura, combinați coaja și următoarele 8 ingrediente (coaja prin scorțișoară) într-o cratiță. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se strecoară printr-o sită; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Frecați fileurile cu amestec de condimente. Capac; frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați, cu pielea în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 16 minute, acoperite, sau până când fulgi de pește ușor atunci când este testat cu o furculiță, ungere ocazional cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Îndepărtați pielea; aruncați. Aranjați fileurile pe un platou; se presară cu ceapă feliată și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista