Somon la grătar cu fenicul și spaetzle de muștar creol

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu fenicul și spaetzle de muștar creol. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 601 calorii, 38g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, pesmet, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Muștar Creol La Grătar-Ghimbir, Burgeri de somon cu muștar creol, și Boudin la grătar și muștar creol.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o tigaie medie de prăjire, aruncați feniculul cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți feniculul timp de 30 de minute, întorcându-se la jumătate sau până se înmoaie și se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți Pernodul la fierbere.
Adăugați smântâna și anasonul stelat și fierbeți la foc moderat până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 8 minute. Se strecoară smântâna și se condimentează cu sare și piper.
Aprinde un grătar. Într-o tigaie mică, topiți untul.
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja de lămâie și portocală, pesmetul și pătrunjelul și se lasă să se răcească.
Întindeți fileurile de somon, condimentați-le cu sare și piper și presărați amestecul de pătrunjel. Începând de la capătul mai subțire, rulați fiecare file într-un buștean. Legați fiecare buștean la fiecare capăt cu sfoară de bucătărie, apoi tăiați fiecare buștean în 2 bucăți egale; ar trebui să aveți 4 role fixate cu sfoară de bucătărie.
Condimentați rulourile de somon cu sare și piper și grătiți la foc mediu-fierbinte timp de 6 minute, întorcând o dată. Mutați rulourile de somon la căldură indirectă și continuați să grătiți până abia fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie și îndepărtați cu grijă șirurile. Reîncălziți feniculul și sosul de cremă Pernod.
Puneți Spaetzle de muștar creol pe 4 farfurii mari. Puneți somonul pe spaetzle, aranjați pene de fenicul în jurul său și lingurați sosul în jurul peștelui.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.