Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu fasole neagră și maioneza Piment d ' Espelette. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $7.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 791 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment D ' Espelette, Franceză într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette, și Popcorn picant cu Piment D ' Espelette și migdale Marconan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/3 cană de ulei de măsline, usturoi presat, coajă de lămâie, cimbru și 1/2 linguriță de sare de mare într-un castron mic.
Așezați peștele,cu pielea în jos, într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Brushmarinade peste partea de sus și laturile de pește. Capac; se răcește cel puțin 2 ore și până la 4 ore.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline în greletigaie mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa, telina, rosii, ardei iute, și tocatusturoi. Saut până când legumele sunt doar moi,aproximativ 5 minute.
Se amestecă în fasole neagră șicumină. Reduceți căldura la mediu și gătițipână când aromele se amestecă, amestecând ocazional,aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu maresare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.
Pulverizați grătar cu spray antiaderentși pregătiți grătar (foc mediu-mare).Aranjați pește, cu pielea în sus, pe raft; sprayskin. Pește la grătar 4 până la 5 minute; întoarce-te.Grătiți până când peștele este doar opac în centru, cu aproximativ3 minute mai mult, în funcție de grosime.
Reîncălziți fasolea cu 1/4 cană de apăpeste foc mediu; se amestecă în coriandru tocat.
Așezați 1/2 cană de fasole pe fiecare farfurie; top cu pește și păpușă de maioneză Piment d ' Espelette; garnisiți cu frunze de coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.