Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli

Somonul la grătar cu busuioc Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 361 calorii, 31g de proteine, și 25g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Somon la grătar cu busuioc a Encrololi, Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli, și Somon Sălbatic Cu Busuioc Aioli Și Quinoa.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, busuiocul, usturoiul, hamsiile, oțetul și sosul Worcestershire într-un castron mediu.
Bateți în 2 linguri de ulei câteva picături la un moment dat, apoi amestecați treptat uleiul rămas în jet subțire.
Bateți în 1 lingură apă caldă, suc de lămâie și sos de ardei iute. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și răciți. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.Pregătiți grătarul (căldură mare).
Periați grătarul cu ulei.
Periați somonul cu ulei; se presară sare și piper. Grill somon descoperit 5 minute. Folosind 2 spatule mari, întoarceți cu atenție peștele. Grătiți până când peștele începe să se descuameze în centru, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Transferați somonul pe platou. Aranjați dovleceii cu vezicule, dovleceii pattypan și roșiile la grătar în jurul somonului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.