Somon La Cuptor Glazurat Hoisin
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Hoisin somon la cuptor glazurate ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 297 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4242 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Hoisin-Somon Glazurat, Somon Glazurat Hoisin, și Hoisin & Somon Glazurat Cu Miere.
Instrucțiuni
Amestecați sosul hoisin, sosul de soia, sucul de lămâie, zahărul și usturoiul împreună într-un castron. Gustă și adaptează-te la gustul tău (mai mult suc de lămâie dacă este prea dulce, mai mult zahăr dacă este prea acid).
Marinați somonul: înveliți bucățile de somon în marinată și răciți timp de 30 de minute până la 1 oră.
Fierbeți somonul: setați raftul din broiler la aproximativ 6 inci sub elementul de încălzire. Porniți broilerul. Ungeți ușor o tigaie căptușită cu folie cu ulei vegetal.
Aranjați bucățile de somon cu pielea în jos (dacă fileurile dvs. mai au piele pe o parte) pe tigaie și vopsiți cu puțin mai mult din marinată.
Se fierbe până se termină, aproximativ 5-10 minute, în funcție de grosimea fileurilor de somon și de căldura broilerului.
Se servește cu orez aburit. Sparanghelul sau salata de varză asiatică ar funcționa bine ca garnituri pentru acest somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.