Somon la cuptor cu orez Tropical

Somonul copt cu orez Tropical ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 575 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți coriandru, semințe de coriandru crăpate, mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Somon Copt Cu Miere-Ghimbir Cu Orez De Iasomie, Somon Tropical, și SOMON PRĂJIT CU SALSA TROPICALĂ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor un vas de copt superficial de 9x13.
Combinați semințele de coriandru, zahărul brun și condimentele de lămâie-piper într-un castron mic și amestecați bine.
Așezați pielea fileului de somon cu fața în jos în vasul de copt pregătit.
Ungeți partea superioară și părțile laterale ale fileului cu untul.
Presărați peștele uniform cu amestecul de condimente de coriandru, presându-l ușor în pește.
Se amestecă mango, coriandru și coaja de lămâie în orez. Puneți amestecul de orez în jurul peștelui din vasul de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, 4 până la 6 minute pe 1/2 inch grosime.
Tăiați peștele în 4 bucăți. Împărțiți orezul între 4 farfurii de servire și așezați peștele deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.