Somon la cuptor cu crustă de nucă de cocos

Somon la cuptor cu crustă de nucă de cocos
Somonul copt cu crustă de nucă de cocos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 239 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, suc de lămâie, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nuca de cocos îndulcită, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Sandwich cu unt de arahide și jeleu de nucă de cocos (fără coacere, vegani, fără gluten) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Somon la cuptor cu crustă de parmezan, Somon la cuptor cu crustă de parmezan, și Somon la cuptor cu sos cremos de nucă de cocos - ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați fileurile de somon pe o tigaie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Periați sucul pe somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SucSuc
4
Într-un vas superficial, combinați panko, nucă de cocos, sare și piper. Dragați fiecare File din amestec și reveniți la tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nucă De CocosNucă De Cocos
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Întindeți firimiturile rămase deasupra fiecărui file. Se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Dacă doriți, puneți sub broiler până când crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista