Somon La Cuptor Cu Cremă De Mărar

Somonul la cuptor cu cremă de mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 113 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 1,56 USD pe porție. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pudră de usturoi, smântână cu grăsime redusă, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de readyseteat.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Somon La Cuptor Cu Cremă De Mărar Pentru Doi, Somon Copt În Smântână Cu Dafin Dulce, Cimbru Și Mărar, și Somon copt în smântână cu dafin dulce, cimbru și mărar; bucătăria hrănită și un cadou.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.pulverizați foaia de copt căptușită cu folie cu spray de gătit.
Așezați fileurile congelate, cu pielea în jos, pe foaia de copt.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița (145F).
Între timp, amestecați împreună ingredientele rămase într-un castron mic.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.