Somon la cuptor cu coriandru
Somonul copt cu coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 264 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru, margarină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Somon la cuptor cu ulei de coriandru-usturoi, Miere la cuptor Cilantro Lime somon în folie, și Somon Cu Pesto De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425. Linie tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci, cu folie de aluminiu; folie de pulverizare cu spray de gătit.
Se amestecă untul, coriandrul și coaja de lămâie. Acoperiți și refrigerați untul în timp ce pregătiți peștele.
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire.
Așezați peștele, cu pielea în jos, în tigaie.
Se presară sare și chimen.
Stropiți cu suc de lămâie.
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Ridicați cu grijă peștele de pe piele cu turner de clătite. Completați fiecare porție de pește cu un amestec de unt de coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.