Somon Glazurat Din Mahon

Somon Glazurat Din Mahon
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul glazurat din mahon ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 299 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piper, arpagic, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Găină Cornish Cu Geam De Mahon, Pui Glazurat Cu Mahon, și Burgeri Cu Ciuperci Glazurate Cu Mahon.

Instrucțiuni

1
Într-o farfurie superficială sau un vas de sticlă amestecați iaurtul, sosul de soia, uleiul de măsline, sucul de lămâie și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați somonul deasupra și întoarceți-l pentru a acoperi cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
3
Acoperiți și lăsați deoparte timp de 20 până la 30 de minute.
4
Scoateți din marinată și fierbeți somonul la aproximativ 3 inci de la foc până se rumenesc deasupra și gătiți până când tocmai ați terminat (4 până la 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
5
Scoateți și așezați pe farfurii calde.
6
Se servește imediat presărat cu arpagic, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista