Somon glazurat de arțar sud-vestic cu Salsa de ananas

Somonul glazurat de arțar sud-vestic cu Salsan de ananas este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,6 USD pe porție. O porție conține 329 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de boia de ardei, coriandru, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Arțar Cu Salsa De Ananas, Somon Glazurat Cu Arțar Cu Ananas, și Somon glazurat cu arțar cu ananas.
Instrucțiuni
Setați un suport pentru cuptor la aproximativ 6 inci de partea superioară a cuptorului și preîncălziți broilerul. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.Faceți salsa de ananas combinând toate ingredientele într-un castron mic. Pune deoparte.
Amestecați boiaua, pudra de chili ancho, chimenul, zahărul și sarea kosher împreună într-un castron mic.
Așezați fileurile de somon pe foaia de copt pregătită și presărați uniform cu amestecul de condimente. Se fierbe 5-6 minute, sau până aproape gata.
Scoateți tigaia din cuptor și periați fileurile uniform cu siropul de arțar. Se fierbe încă un minut.
Transferați fileurile de somon în farfurii și acoperiți cu salsa de ananas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.