Somon glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini

Somonul glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 555 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, broccolini, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon glazurat cu var și miere cu Basmati și Broccolini, Cina in seara asta: somon glazurat cu var si miere cu orez si Broccolini, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Bateți sucul de lămâie, coaja de tei, mierea, 2 linguri de coriandru și sosul de soia într-un castron mic; pus deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie sau caserolă mare, rezistentă la cuptor (cu capac) la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și saut până când începe să se înmoaie și să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul, apoi 3 1/4 cani bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți tigaia bine cu capac; se introduce în cuptor și se coace 10 minute (orezul va fi aproape gătit și cea mai mare parte a bulionului va fi absorbită; se amestecă mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat).
Scoateți tigaia din cuptor.
Presărați ușor orezul cu sare.
Presărați somonul cu sare și piper și aranjați orezul, apăsând ușor. Puneți broccolini în jurul peștilor, cu tulpini ancorate în orez. Lingură 1 lingură amestec de var peste fiecare file de somon. Acoperiți bine tigaia și reveniți la cuptor; coaceți până când somonul este doar opac în centru și broccolini este crocant-fraged, 8 până la 10 minute.
Stropiți amestecul de var rămas peste pește și orez; se presară cu coriandru tocat suplimentar și se servește din tigaie.