Somon glazurat cu sos de stridii și busuioc

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul glazurat cu sos de stridii și busuioc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți busuioc, scallions, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Sos De Stridii Pui Glazurat La Grătar, Somon fript cu Bacon cu sos de ciuperci-stridii, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați cuburile de somon cu sosul de stridii și condimentați-le ușor cu sare și piper.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați somonul și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, dar abia fierte, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la moderat; adăugați chile și scallions. Gatiti pana cand scallions se inmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă vinul și apa și se fierbe până când somonul este doar gătit, 1 minut. Se amestecă busuiocul.
Transferați somonul în farfurii și serviți cu orez și pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.