Somon glazurat cu salată de fasole verde și bulgur

Somonul glazurat cu salată de fasole verde și bulgur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 632 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food are 20 de fani. Un amestec de miere limpede, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Bulgur de vară și salată de fasole verde, Salată De Porumb Cu Somon Glazurat Cu Miere Și Fasole Neagră, și Somon glazurat cu Lime și miere cu salată caldă de fasole neagră și porumb.
Instrucțiuni
Gatiti graul bulgur urmand instructiunile ambalajului.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați fileurile de somon și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte. Se amestecă ceapa de primăvară și se gătește 1 min.
Adăugați suc de lămâie, miere, suc de portocale și coajă în tigaie și bule încă 1 min pentru a face un sos.
Între timp, fierbeți fasolea verde timp de 4 minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Se amestecă grâul bulgur cu o furculiță, amestecând fasolea verde, coaja de lămâie și puțin din sos.
Serviți somonul pe un pat de bulgur și fasole, cu restul de sos lingurat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.