Somon glazurat cu miere-ghimbir cu salată de rucola

Somonul glazurat cu miere-ghimbir cu salată de rucola este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 300 de calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere de salvie, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon Glazurat Cu Miere De Ghimbir Pentru Unul, Somon Glazurat Cu Miere-Lămâie Cu Orez Cu Ghimbir Cu Unt, și Salată de rucola cu creveți glazurați cu miere, înveliți cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați mierea, 2 linguri de suc, apă, ghimbir și usturoi într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de miere într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; aranjați peștele în tigaie, cu pielea în sus.
Lăsați să stea 20 de minute. Întoarceți peștele; presărați peștele cu 1/4 linguriță de sare.
Coaceți la 350 timp de 7 minute.
Periați peștele cu amestec de miere; se fierbe 7 minute sau până când peștele se rumeneste și se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați restul de 2 linguri de suc, restul de 1/4 linguriță de sare, ulei și piper într-un castron mediu; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Adăugați rucola; aruncați ușor pentru a acoperi.
Notă de vin: mierea intensifică carnea bogată a somonului din acest fel de mâncare, care necesită un vin curat și crocant. Îmi place Havens Albario 2004 din Napa Valley, California ($24). (Albario este un strugure alb spaniol.)- Karen MacNeil
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.