Somon glazurat cu citrice
Somonul glazurat cu citrice este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 45 de porții. O porție conține 34 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, cartofi, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Glazurat Cu Citrice, Somon Glazurat Cu Citrice, și Somon Glazurat Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Linie 15 1/2-inch cu 10 1/2-inch tigaie jeleu cu folie; unsoare foil.In cratiță de 4 litri, combinați fenicul și cartoful.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi. Acoperiți, încălziți până la fierbere la mare, apoi reduceți căldura la minim. Fierbeți 18 până la 22 de minute sau până când legumele sunt fragede când sunt străpunse cu vârful cuțitului.Între timp, într-o cratiță de 4 litri, încălziți sucul până la fierbere la înălțime. Se fierbe 10 minute sau până se reduce la 1/2 cană. Se amestecă sosul de soia și se fierbe 1 minut mai mult.În timp ce fenicul și sucul gătesc, condimentați carnea de somon cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Aranjați somonul într-un singur strat în tigaia pregătită, cu pielea în sus. Prăjiți 12 până la 18 minute sau până când culoarea este mai palidă și cuțitul străpunge ușor prin lateral. Îndepărtați cu grijă pielea de somon și aruncați-o.
Scurgeți feniculul și cartoful și transferați-l în robotul de bucătărie cu lama cuțitului atașată.
Adăugați margarină, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Puree până se omogenizează. Împărțiți între farfurii de servire.Aranjați pielea de somon cu fața în jos deasupra piureului de fenicul și lingurați glazura portocalie.
Se ornează cu frunze de fenicul și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.