Somon glazurat cu caise cu Bokchoy
Somonul glazurat cu caise cu Bokchoy este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 524 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Somon Glazurat Cu Caise-Chile, Somon Glazurat Cu Scorțișoară-Caise, și Somon Glazurat Cu Caise Și Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Într-un castron mic, combinați conservele de caise, lingurița rămasă de sos de soia și 1 linguriță de ulei și dați deoparte.
Încălziți aproximativ 1 lingură de ulei într-o cratiță largă, cu fundul greu, sigură pentru cuptor și adăugați usturoiul odată ce începe să apară.
Adăugați bok choy și amestecați timp de aproximativ 2 minute.
Scoateți din tigaie și curățați bine.
Adăugați încă o lingură de ulei și așezați fripturile de somon în jos cu pielea în sus.
Se lasă să se rumenească 1-2 minute. Întoarceți și periați sosul de caise pe partea rumenită.
Transferați la cuptor pentru a găti, aproximativ 5 minute (în funcție de mărimea fripturilor).
Serviți alături de bokchoy pe orezul aburit.Calculator de Cost (pentru 2 porții)2 fripturi de somon (aproximativ 1 lb, la $198/12 lbs): $16.501 cap bok choy (la $2.50/buchet de 3 de la Phillips Farm): $0.841 lingură conserve de caise (la $6/borcan mic): $0.801 cățel de usturoi, sos de soia, ulei, sare, piper, orez pentru servire: $1.00 Total: $ 19.14
Șase puncte brownie: acest fel de mâncare vă va uda cu siguranță fluierul dacă doriți să mâncați carne, ca fiind bogată și grasă, cu multă aromă. Aceasta este doar natura somonului sălbatic, dar împreună cu acesta vine o mulțime de proteine și cea mai mare concentrație de acizi grași omega-3 în ceea ce privește fructele de mare, unde acest nutrient valoros este predominant. Bok choy ușor va ajuta la nivelarea întregului colesterol, de asemenea, cu vitamina C, Vitamina A și calciu din belșug. Mai ales când pregătiți acest lucru cu mai mult bok choy decât peștele sau orice altceva din farfurie.Factorul Verde
Șase frunze de arțar: dacă nu sunteți din nord-vestul Pacificului, puteți obține în continuare somon proaspăt prins. Dar această regiune este singura pescărie întreținută durabil pentru specie, conform Seafood Watch. Majoritatea somonului este cultivat astăzi, ceea ce poate duce la tot felul de steaguri roșii pentru sănătate și Siguranță alimentară (pe lângă faptul că nu are un gust la fel de bun). Veți observa prețul abrupt pentru acest somon,deoarece nu este. În timp ce usturoiul și bok choy erau descoperiri de pe piața fermierilor locali, restul erau articole de cămară pur (non-locale), cum ar fi orezul uscat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.