Somon Glazurat Cu Arțar-Soia
Somonul glazurat cu arțar-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $31.27 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 2250 calorii, 237g de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sirop de arțar, unt, scândură de cedru netratată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon Glazurat Cu Arțar-Soia, și Somon Glazurat Cu Arțar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura de cedru în apă timp de 2 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Așezați scândura de cedru peste grătarul grătarului pe măsură ce se preîncălzește.
Condimentați fileul de somon cu sare și piper și așezați-l pe scândura de cedru fierbinte cu pielea în jos. Închideți capacul pe grătar și amestecați împreună siropul de arțar, sosul de soia, untul, sucul de lămâie și coaja de tei. Ungeți somonul cu glazura și continuați să gătiți până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute în total.
Serviți somonul garnisit cu arpagic proaspăt tocat și pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.