Somon glazurat cu arțar cu Salsa de ananas

Somonul glazurat cu arțar cu Salsan de ananas este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 295 calorii. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 171 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, piper jalapeno murat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon Glazurat Cu Arțar Cu Salsa De Ananas, Somon glazurat de arțar sud-vestic cu Salsa de ananas, și Somon glazurat cu arțar cu ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de somon într-o pungă de plastic resigilabilă.
Combinați ingredientele pentru marinată într-un vas nereactiv sau o cană de măsurare.
Se toarnă marinada peste fileuri și se dă la frigider de la 1 la 24 de ore.
Într-un coș de grătar pulverizat cu spray de gătit, grătiți somonul, cu pielea în jos, peste cărbuni fierbinți. Întoarceți după 2 până la 3 minute și gătiți încă 1 până la 3 minute sau până la coacerea dorită.
Se servește cu salsa de ananas lingură pe lateral.
Așezați toate ingredientele într-o cratiță mică, nereactivă. Se fierbe la foc mic timp de aproximativ 5 minute. Mișto. Se da la frigider pana cand este gata de servit cu somonul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.