Somon glazurat cu arțar cu ananas

Somon glazurat cu arțar cu ananas
Somonul glazurat cu arțar cu ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 516 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână jalapeincurbo, fileuri de somon, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Somon Glazurat Cu Arțar Cu Ananas, Somon glazurat cu arțar cu ananas, și Somon Glazurat Cu Arțar Cu Salsa De Ananas.

Instrucțiuni

1
Căldură broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Bateți împreună siropul de arțar și muștarul într-o cratiță mică la foc mediu și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Așezați somonul într-un vas de copt căptușit cu folie de 9 pe 13 inci. Se condimentează cu sare și piper. Feliați coaja din jumătatea ananasului și tăiați-o longitudinal în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în triunghiuri groase de 1/2 inch. Împrăștiați ananasul și jalapeo în jurul somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnanasAnanas
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Periați somonul cu amestecul de sirop. Se fierbe timp de 5 până la 7 minute, sau până când somonul se fulgi ușor atunci când este înțepat cu o furculiță și interiorul are aceeași culoare pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SiropSirop
6
Serviți somonul și ananasul cu orezul și stropiți cu glazura rămasă, dacă doriți.Bacsis: feliați cealaltă jumătate din ananasul rămas din această rețetă, periați-l cu sirop de arțar și fierbeți până când face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
AnanasAnanas
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OrezOrez
7
Se servește cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista