Somon Glazurat Cu Arțar

Somon Glazurat Cu Arțar
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și Fel principal primar? Somonul glazurat cu arțar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 222 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sirop de arțar, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 586 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Glazurat Cu Arțar, Somon Glazurat Cu Arțar, și Somon Glazurat Cu Arțar.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți sucul de grapefruit, oțetul, siropul și usturoiul la fiert. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Transferați 2 linguri într-un castron mic; adăugați ulei. Puneți glazura rămasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Presărați somonul cu sare și piper; așezați pielea în jos pe grătar. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți 4-6 in. de la căldură timp de 10-12 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță, ungând ocazional cu amestec de ulei de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Stropiți cu glazură rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Ai putea încerca arbaleta Sonoma Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista