Somon Glazurat Balsamic

Somon Glazurat Balsamic
Somonul glazurat Balsamic necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 82 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amidon de porumb, ulei de măsline, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Glazurat Balsamic, Somon Glazurat Balsamic, și Somon Glazurat Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul într-un vas de copt superficial de 11x8 inci (2 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Se presară piper negru și se stropesc cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
3
Coaceți la 350 de grade F timp de 15 minute sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Amestecați amidonul de porumb, bulionul, oțetul, zahărul brun, sucul de portocale și coaja de portocală într-o cratiță de 2 litri la foc mare până la fierbere. Gatiti si amestecati pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
5
Așezați somonul pe un platou de servire și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Se ornează cu feliile de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista