Somon Glazurat
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul glazurat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 564 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime. Dacă aveți la îndemână usturoi, file de somon, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, Somon glazurat pentru doi, și Somon Glazurat Cu Soia.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul, melasa, usturoiul și coaja de lămâie; rezervați jumătate din amestec pentru servire.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Somon la grătar, neacoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la auz timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează ușor cu o furculiță, ungând frecvent cu amestec de melasă.
Se servește cu amestec de melasă rezervat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.