Somon Gingered cu porumb la grătar și salată de năsturel
Dacă 58 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., somon Gingered cu porumb la gratar si salata Nasturel ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă servește 40. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați năsturel, ghimbir murat, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon La Grătar Cu Lămâie Cu Salată De Porumb, Salată De Somon La Grătar, Cartofi Galbeni Și Porumb, și Souffl somon afumat cu salata Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o cratiță mică, fierbeți 1/2 cană de oțet balsamic până se reduce la 3 linguri, aproximativ 5 minute.
Lăsați reducerea să se răcească, apoi amestecați 1 lingură de ulei de canola.
Încălziți o tigaie la grătar. Gratiți porumbul la foc mare, întorcându-vă, până când se arde frumos peste tot, aproximativ 5 minute.
Lasă să se răcească. Folosind un cuțit zimțat, tăiați miezurile din știuleți.
Aranjați fileurile de somon cu pielea în jos pe o suprafață de lucru. Folosind vârful unui cuțit ascuțit, faceți cinci fante adânci de 1/2 inci în cruce în carnea fiecărui file. Umpleți 1 felie de ghimbir în fiecare fantă, apoi filetați fiecare file pe lungime cu o broșă scurtă.
Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei de canola. Condimentați fileurile de somon cu sare și piper și adăugați fileurile în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea este usor aurie, aproximativ 3 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți somonul timp de aproximativ 6 minute, întorcând o dată la jumătate, până când pielea este foarte crocantă și peștele este doar gătit.
Într-un castron mare, bateți restul de 2 linguri de oțet balsamic cu muștarul și mierea. Treceți treptat restul de 1/4 cană de ulei de canola în pansament.
Adăugați boabele de porumb la grătar și năsturelul în castron și aruncați pentru a acoperi.
Transferați salata pe farfurii și acoperiți cu somonul frigărui.
Stropiți peștele și salata cu reducerea oțetului balsamic și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.